HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

Nieuws

 

Kom jij ook hockeyen in de herfstvakantie?

De herfststage gaat door van woensdag 3 november t.e.m. vrijdag 5 november van 9h tot 16h.


Je kan je inschrijven via dit inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsgeld: 95 euro.

De herfststage is enkel toegankelijk voor eigen leden (starters, U7 tem U12).

Je kan je inschrijven tot en met 24 oktober 2021.

We hebben onlangs bericht gekregen van de FIH (international hockey federation) dat ons veld FIH category 2 gecertificeerd werd. 

Dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben.
- Stad Brugge voor de financiële steun
- Scheerlinck voor de aanleg van het veld
- Kubiek voor de veiligheidcoördinatie
- Duo voor het beeldmateriaal (timelapse)
- Jean-Michel Buess voor de goede opvolging van de werken

Hieronder vind je het trainingsschema geldig vanaf maandag 30 augustus.

De trainingen hervatten vanaf maandag 30 augustus.
 
Graag het schema nog eens goed bekijken, want er zijn kleine wijzigingen gebeurd.
 

Beste clubleden,
 

 

Het is met groot verdriet dat we vernemen dat onze ploegmakker en vriend Henri Vandelanotte op maandag 9 augustus 2021 is overleden na een tragisch ongeval op vakantie in Italië.

Henri heeft zich een groot deel van zijn leven geëngageerd voor onze club, zowel als spelend lid die reeds vanaf jongs af startte als later bij de heren 1.

Als zoon van oud-voorzitter Michel Vandelanotte en broer van ex-speelster Sylvie Vandelanotte, was hij steeds bereid om de club bij te staan waar nodig.

We zullen Henri herinneren als geëngageerd, sportief en een teamplayer die altijd voor zijn team en de club klaar stond. 


Namens zijn team de Heren Lagere 1, 
het bestuur en alle clubleden willen wij ons diepste medeleven betuigen aan zijn familie en geliefden en in het bijzonder aan zijn vrouw Nadine en dochter Pippa.

Heb je twee jaar ervaring (of heb je vroeger nog hockey gespeeld) en ben je sportief en competitief ingesteld, dan kan je je uitleven bij de Ladies.

We hebben de ambitie om als hockeyspeler en als ploeg te groeien, maar een goeie ploeggeest is voor ons even belangrijk.

Wij trainen of matchen de maandagavond. Je moet dus wel bereid zijn om minimaal 1 keer per maand een verre verplaatsing te maken op maandagavond. Een sportieve uitdaging en een super leuke sfeer krijg je er voor terug.

Voor meer info: doenja.lefebure@skynet.be

We zijn een groep van ongeveer 25 sportieve dames.
 
Elke dinsdagavond komen we van 20u30 tot 22u bijeen voor een leuke hockeytraining, gevolgd door een welverdiende babbel met bijhorend glaasje.
 
Bij ons staat de vriendschap centraal, maar ook aan het sportieve gedeelte hechten we belang.
 
Een paar keer per jaar wordt de training vervangen door een vriendschappelijke wedstrijd tegen een andere club uit de buurt.
Jaarlijks combineren we een weekendtrip met een hockeytoernooi.
 
Hockeyervaring is niet nodig. Iedereen is welkom. Er is geen maximum leeftijd (wel minimum 30).
Je kan eerst 3 proeftrainingen volgen alvorens lid te worden. 
 
Heb je zin in een sportieve uitdaging?
Houden een beetje regen en/of kou jou niet tegen?
Kan je een avondje "me-time" wel gebruiken?
Heb je zin om jouw vriendenkring uit te breiden?
 
Neem dan zeker contact op via onderstaand e-mail adres.
 

 

     

Om te kunnen meespelen met officiële matchen dient elke speler van KHC Brugge het huidig clubuniform te dragen. Dit uniform bestaat uit een rood shirt, een blauwe rok/short en blauwe kousen waarop onze hoofdsponsors vermeld staan.

Er is ook een “uit-uniform” dat bestaat uit een wit shirt en witte kousen (de rok/short is hetzelfde als bij het rode uniform); dit uniform is optioneel. Voornamelijk de ploegen die op Nationaal niveau spelen kunnen dit nodig hebben wanneer de tegenstanders een uniform hebben dat te veel gelijkt op het onze. Wees indachtig dat wanneer een speler een oud uniform draagt of een uniform met andere sponsors, dit niet enkel een onprofessionele indruk geeft, maar dat scheidsrechters deze spelers kunnen verbieden om deel te nemen aan de wedstrijden!

Bedankt, jij die elke week enthousiast training geeft.
Bedankt, jij die rechtvaardig een match fluit.
Bedankt, jij die gewoon iets belangeloos doet voor de club.
Een welgemeende bedankt! Want jullie maken onze club!

BINNENKORT

OVER KHC BRUGGE

Sinds haar ontstaan in 1927 is de KHCB een vereniging geweest die de familiewaarden en de fairplay hoog in het vaandel hield. Vandaag, met meer dan 650 leden, behouden we diezelfde filosofie.

Sport, en meer nog ploegsport, is het middel om zich als mens te ontplooien, sociale vaardigheden te ontwikkelen en een gezonde ambitie te kweken. Mens sana in corpore sano. Vanaf de leeftijd van 5 jaar zijn alle leden van het gezin bij ons welkom als lid. Wij proberen voor iedereen een ploeg te vinden naar zijn/haar niveau zodat ieder het plezier ontdekt van in groep te streven naar een eerbaar resultaat. Inzet en houding zijn belangrijker dan het resultaat.

Als grootste hockeyclub van West-Vlaanderen hebben we de plicht onze sport in onze provincie op een hoger niveau te tillen. Dankzij de aanleg van een tweede veld zullen er meer en betere trainingen kunnen gegeven worden. Dankzij het groot aantal jeugdleden kunnen we in alle categorieën ploegen van verschillend niveau opstellen: competitiegerichte ploegen en recreatieve ploegen.

Op termijn zijn onze sportieve ambities niet min: vanaf de U11 zowel in jongens als meisjes aantreden met een ploeg in Nationale 1. Voor onze seniorenploegen (Dames 1 en Heren 1) moet Nationale 1 eveneens haalbaar zijn.

Talloze nevenactiviteiten moeten de sociale contacten en de cohesie tussen de leden bevorderen. Belangrijk is dat alle leden zich welkom en gewaardeerd voelen.

Emmanuelle Bernolet - Voorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com