Zit het coronagedoe je tot hier? Ben je het thuiszitten beu? Heb je dringend nood aan wat gezonde zeelucht? Hou nog even vol, en tel samen met ons af naar de Delen Summer Hockey Stage. Samen sporten en plezier maken … dat gaat deugd doen!

 

Ben je tussen 7 en 14 jaar oud, en ben je lid van een hockeyclub? Maak dan plaats vrij in je agenda tussen 4 en 6 augustus voor een supertoffe hockeystage in Knokke-Heist.

 

Waarom wil je dit kamp écht niet missen?

  • Je krijgt les van gediplomeerde en ervaren trainers.
  • Je traint met het allernieuwste materiaal.
  • Je krijgt een paar leuke goodies.
  • Op de laatste dag sluiten we af met een gezellige receptie. Je ouders zijn welkom, maar het coronavirus niet. Afwachten dus of we dat kunnen laten doorgaan.

 

Wat willen je ouders zeker weten?

Voor wie: voor kinderen van U7 tot U14

Wanneer: op 4-5-6 augustus, van 9u00 tot 16u00, voor- en na-opvang voorzien vanaf 8u30 en tot 17u00

Eten en drinken: tienuurtje, koude lunch met lekker drankje, namiddagsnack, de hele dag door water
Waar: Hockey Club Knokke, Edward Verheyestraat 18, 8300 Knokke-Heist

Prijs: 100 euro per persoon

Als de coronamaatregelen het toelaten, sluiten we af met een leuke receptie, waarop ook je ouders welkom zijn.

 

Schrijf je vandaag in!

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.  Surf naar  www.delen.be/hockeystage om zeker te zijn van jouw plaats.

 

Over Delen Private Bank

Vijf waarden als kompas voor het beheer van uw vermogen

 

Bij Delen Private Bank staan het beheer en de planning van uw vermogen centraal. Hoe we dat doen? Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden. Die reiken de bank het kompas aan waarmee de familie Delen haar onafhankelijke koers vaart, al meer dan 80 jaar lang.

 

Vermogensbeheer is gebaseerd op vertrouwen. Daarom moet het klikken tussen u en uw persoonlijke relatiebeheerder. Dat persoonlijk contact vullen we aan met onze  efficiënte digitale oplossingen, die u vanop afstand, in alle comfort en veiligheid toegang geven tot uw portefeuille, uw belangrijke documenten en uw relatiebeheerder.

Daarnaast mag u rekenen op weldoordachte investeringen, gericht op een robuust langetermijnrendement én met een risico dat u wilt en kunt dragen. Onze portefeuilles hebben bovendien een belangrijke duurzame insteek, waar financieel rendement samengaat met respect voor mens en planeet.

 

Eind 2020 bedroeg het totaal toevertrouwd vermogen 45,1 miljard euro (cijfer Groep Delen). Onze aanpak valt dus in de smaak bij onze klanten.

 

Delen is trotse sponsor van topsporters en jonge beloftes uit verschillende disciplines. Zo namen we begin dit jaar Manon De Roey aan boord, de First Lady van de Belgische golfsport.

 

Kom gerust kennismaken in een van onze dertien kantoren verspreid over het hele land. Of download onze brochure op www.delen.be.