TOGETHER WITH OUR MAIN PARTNER

TOGETHER WITH OUR UNIFORM SPONSORS

TOGETHER WITH OUR SUPPORTIVE SPONSORS

OOK sponsor WordEN?

Als grootste hockeyclub van de provincie en een van de grootste sportclubs van Brugge is de Koninklijke Hockeyclub Brugge een ideaal draagvlak om ondernemingen en business partners aan te trekken.
Onze business community is in volle expansie omwille van onze dynamische en participatieve aanpak. KHCB zorgt voor verbinding en connectie in een mooie en sportieve omgeving.  

Met méér dan 700 actieve leden is KHCB méér dan ooit dé lokale en regionale community voor zowel de recreatieveling, de ambiteuze sportieveling als de professionele ondernemer die op een informele manier nieuwe contacten kan leggen. Telkens in een sportieve context!

Interesse om jouw merk of logo te zien pronken op onze prachtige site? Of denk je eerder aan een andere vorm van samenwerking? Laat het ons weten.
Bij KHCB streven we telkens naar een duurzaam partnership. Wij geloven hier hard in. Als jullie (bedrijfs)waarden onze (club)waarden (h)erkennen dan treffen wij elkaar in het hart en beogen we dezelfde doelstellingen.

Bij interesse om onze voorwaarden en opties als sponsor te kennen, stuur vrijblijvend een mail naar Vanessa Flamez en samen maken wij hét verschil!

Koninklijke hockey club khc brugge

Ons adres

Koning Leopold III-laan 115a
8200 Brugge (Sint-Andries)

Let's get social

facebook
instagram
linkedin
tiktok