HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

Een aantal van onze G-hockeyers hebben op zaterdag 5 maart 2022 deelgenomen aan de G-happening op hockeyclub Victory in Edegem onder deskundige begeleiding van een aantal Red Lions en Red panters.

ATV heeft er een leuke reportage van gemaakt. Bekijk hier de beelden.

Neem ook een kijkje naar de foto's die genomen werden.

Neem ook een kijkje naar de videomontage van deze dag, met dank aan Leo De Borger, papa van Tim, een G-hockeyspeler bij Victory Edegem en tevens amateurcineast.

In 2015 hebben we een nieuwe stap in de verruiming en verrijking van onze club gezet.

G-hockey is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven net even anders is. Kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap krijgen bij sportclubs de kans om op hun eigen niveau te hockeyen.

De ‘G’ staat voor geïntegreerd, goesting, gelijkwaardig, gescoord, gewonnen, gemist, grensverleggend en bovenal genieten!

 

De trainingen gaan elke week door op maandagavond van 19h tot 20h.

Er is géén training tijdens de schoolvakanties en als het veld onbespeelbaar is ten gevolge van slechte weersomstandigheden (vriesweer of overvloedige regen).

WELK MATERIAAL HEB JE NODIG OM TE TRAINEN?

De club stelt het nodige materiaal ter beschikking (hockeystick, hockeybal, beenbeschermers en mondstuk). 
Je hoeft enkel sportieve kledij en sportschoenen (geen voetbalschoenen!) aan te hebben.

INTERESSE OM G-HOCKEY TE SPELEN?

Heb je de hockey-microbe te pakken en sta je te popelen om te spelen? 
Heb je zin om deel uit te maken van één van de mooiste clubs van België en ben je ouder dan 12 jaar, meld je dan aan via Ghockey@hockeybrugge.be.

Daarna contacteren we je voor een eerste kennismaking.

Autisme in de sportclub

Kinderen en jongeren sporten en spelen in hun vrije tijd graag met anderen. Dit gaat ook op voor kinderen met een autismespectrumstoornis of kortweg autisme. Met behulp van de nieuwste brochure van Het Raster kunnen trainers en jeugdleiders in samenspraak met ouders mogelijke obstakels voor deelname beter begrijpen en helpen oplossen. Je vindt de brochure ‘Autisme in de sportclub’ in bijlage en op volgende website:

 

folder Autisme in de sportclub

Sponsors

 Met dank aan onze trouwe partners                       

 

Met dank aan:

© 2019, website powered by Twizzit.com