HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

 

SPORTLINE BRUGGE VERHUIST

 

Zoals velen onder jullie wellicht al hebben vernomen, verhuist SPORTLINE BRUGGE later op het jaar naar een nieuwe locatie.

 

Momenteel is de winkel in Brugge nog open t.e.m. 18 februari met een grote uitverkoop.

 

De shirts van KHCB Brugge die nog in voorraad zijn, zijn momenteel te koop met korting:

1 stuk 50%

3 stuks 55%

5 stuks 60%

 

Er is ook nog heel wat hockeymateriaal te verkrijgen aan minimum 50% korting.

 

De wedstrijdtenues (home & away) kunnen wel nog gepast en afgehaald worden t.e.m. 18 februari in Brugge.

Na 18 februari en tot einde seizoen kunnen we voorlopig niet meer in Brugge terecht, maar enkel nog in de winkel in Rumbeke, Koestraat 175, 8800 Rumbeke (Roeselare).

 

Voor nieuwe bestellingen of indien rugnummer en/of naam op het shirt geprint moet worden, is het best om vooraf te bellen of een mail de sturen naar SPORTLINE RUMBEKE met de correcte gegevens. Tel.: 051/26.17.00, mail filip@sportline.be.

 

Dank voor jullie begrip.

   

Om te kunnen meespelen met officiële matchen dient elke speler van KHC Brugge het huidig clubuniform te dragen. Dit uniform bestaat uit een rood shirt, een blauwe rok/short en blauwe kousen waarop onze hoofdsponsors vermeld staan.

Er is ook een “uit-uniform” dat bestaat uit een wit shirt en witte kousen (de rok/short is hetzelfde als bij het rode uniform); dit uniform is optioneel. Voornamelijk de ploegen die op Nationaal niveau spelen kunnen dit nodig hebben wanneer de tegenstanders een uniform hebben dat te veel gelijkt op het onze. Wees indachtig dat wanneer een speler een oud uniform draagt of een uniform met andere sponsors, dit niet enkel een onprofessionele indruk geeft, maar dat scheidsrechters deze spelers kunnen verbieden om deel te nemen aan de wedstrijden!

Sponsors

 Met dank aan onze trouwe partners                       

 

Livestream veld 1

 

 

Timelapse veld 1

 

© 2019, website powered by Twizzit.com